Microblading en Permanente Tattoo

Microblading en Permanente Tattoo Valkenswaard

Wat is nou precies het verschil tussen microblading en permanente tattoo? Deze vraag zien wij regelmatig voorbij komen. Beide zorgen voor verschillende looks. Wat past dan het beste bij jouw wenkbrauwen? Welke techniek past hier bij. We kijken hierbij naar wat het beste past bij jouw gezicht. Dit is het belangrijkste aspect. Onderstaand geven we uitleg over de verschillende technieken van microblading enpermanente tattoo Valkenswaard.

Het verschil tussen microblading en permanente tattoo

Microblading techniek: 3d hairstroke wenkbrauwen

Dit is één van de meest populaire behandelingen. Het zorgt voor dikke wenkbrauwen die er naturel uitzien. Wij kunnen dit creëren met de hairstroke methode. Er wordt dan met een manuele pen (mesje) allemaal kleine streepjes pigment tussen je wenkbrauwen geplaatst. Zo lijkt het alsof er allemaal kleine haartjes zitten. Het microbladen is eigenlijk hetzelfde principe waarmee kleine haartjes worden nagemaakt. . Echter worden er bij microblading allemaal hele kleine sneetjes met een mesje met pigment tussen de eigen wenkbrauwhaartjes gemaakt.

De voor- en nadelen: Microblading en Permanente Tattoo Valkenswaard

Het voordeel is natuurlijk dat het er zeer natuurlijk uitziet. Alsof er echte haren in je wenkbrauwen zitten. Het is de perfecte methode voor als je wat gaten wil laten opvullen of voor mensen met weinig tot geen wenkbrauwen. Ook is het mogelijk om volledige wenkbrauwen te creëren. De haren kunnen dezelfde kleur worden meegegeven als je huidige wenkbrauwen. Inclusief dezelfde dikte.

Permanente make-up wenkbrauwen

Als je je wenkbrauwen wilt tatoeëren dan zorgen wij ervoor dat er kleine puntjes pigment permanent in de huid worden getatoeëerd. Je hoeft niet bang te zijn dat dit er niet naturel uitziet. Het pigment in de gewenste wenkbrauw vorm hoeft namelijk geen pigment verzadiging te hebben. Ook de kleur zorgt voor een mooi en natuurlijk effect. Het geeft geen harde uitstraling. Het creëert een poeder effect.

Je kunt bij ons altijd terecht voor het beste advies qua microblading en permanente tattoo Valkenswaard. Zo wij samen met jou kijken naar welke techniek het beste bij je past.

 

About Author

Tim

Locatie

Beauty By Yalda
Van kinsbergenstraat 14
6826JC Arnhem
info@beautybyyalda.nl

Volg ons