Kapper Valkenswaard

Beauty by Yalda staat voor een goede omgang met haar klanten. Het leveren van kwaliteit staat bij hierbij hoog in het vaandel. Wij beschikken over alle specialisaties. Bij ons kun je terecht voor zowel knippen als verven. Met meer dan 10 jaar ervaring is Yalda van alle markten thuis. Onze wens is dan ook om jou zoveel mogelijk te laten genieten bij kapper Valkenswaard.

Vakmanschap

In de loop der jaren is er veel veranderd in het kappersvak. Er zijn veel nieuwe technieken bijgekomen. Bovendien zien we elk jaar weer nieuwe trends voorbij komen. Ook voor een kapper in Valkenswaard. Dit is de reden waarom wij ons ook altijd  zullen laten bijscholen, waardoor wij kunnen meegaan met de laatste haarmode. Dankzij onze veelzijdigheid zorgen wij voor een ultieme verzorging en beleving. Ons vakmanschap uit zich dan ook in het beheersen van alle technieken, en het goed adviseren en verzorgen van u als klant.

Kapper Valkenswaard

Kapper Valkenswaard, vanuit de basis

Als men kijkt waar ik vanaf het begin voor sta, dan is de naam Beauty By Yalda eigenlijk een logische. Het ambacht en vakmanschap dat ik aan onze klanten wil meegeven komt tot uiting in een uitgebreid aantal technieken. Technieken die de meeste kappers en kapsters niet meer kennen en beheersen, maar wel de traditionele basis vormen van ons mooie kappersvak.

Trots

Op dit moment is Beauty By Yalda de nummer 1 kapperszaak in de regio Valkenswaard. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij veel mensen uit Valkenswaard en omgeving tot onze klantenkring mogen rekenen. Ondanks dat, zullen onze prijzen altijd zeer voordelig blijven. Wij willen voor iedereen toegankelijk zijn. Laat je verrassen in onze mooie beauty salon. Je bent altijd welkom.

About Author

Tim

Locatie

Beauty By Yalda
Van kinsbergenstraat 14
6826JC Arnhem
info@beautybyyalda.nl

Volg ons