Schoonheidsspecialiste Valkenswaard

Ben je woonachtig in de omgeving van Valkenswaard en ben je op zoek naar een kwalitatief goede schoonheidsspecialist? Kom dan naar Beauty by Yalda voor al uw beauty behandelingen. Wij laten u als klant weer stralen. Onze betrouwbare schoonheidsspecialiste zijn in het bezit van de benodigde certificaten. Wij weten hoe wij het beste u een fijne behandeling kunnen bezorgen. Dit komt door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Yalda is een erkend getrainde schoonheidsspecialiste die niets anders doet dan dagelijks de meest uiteenlopende schoonheidsbehandelingen verzorgen. Als je bij ons binnenloopt zul je zien dat wij alleen maar werken met 100% kwaliteitsonderdelen om zo de kwaliteit en goede service te kunnen waarborgen.

Sleutel tot succes   

Wij doen onder meer aan microblading, tanden bleken, knippen & verven, en wenkbrauwen epileren. Daarnaast is alles bespreekbaar en mogelijk. Onze kennis word altijd up-to-date gehouden. Er komen regelmatig nieuwe technieken op de markt.

Schoonheidsspecialist Valkenswaard

Afspraak maken

Voor een behandeling heb je een afspraak nodig. Je kunt deze inplannen via ons reserveringsformulier of door even te bellen. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jou. Wij zorgen ervoor dat jij over het algemeen op het best gewenste moment van langskomen.

Schoonheidsspecialist Valkenswaard

Mocht je in de buurt zijn van Valkenswaard, weet dan dat wij meerdere filialen hebben door heel Nederland, waaronder in Arnhem, waar wij ook telefoon reparaties uitvoeren. Ook voor telefoon reparatie Arnhem ben je bij ons aan het juiste adres. Een overzicht van al onze filialen kun je vinden op onze filialen pagina.

About Author

Tim

Locatie

Beauty By Yalda
Van kinsbergenstraat 14
6826JC Arnhem
info@beautybyyalda.nl

Volg ons