Microblading

Prijzen

  • Touch up na 1 jaar€199
  • Touch up binnen 1 jaar€150
  • Nieuwe Behandeling (inclusief nabehandeling)€499
  • Extra nabehandeling (binnen 3 maanden)€99

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen heb je in verschillende kleuren, vormen en maten. Zij vormen jouw gezichtsexpressie en zijn daarom een belangrijk onderdeel van je gezicht. In tijdschriften, op televisie en social media spot je mooie, volle wenkbrauwen. Wie wilt dat nou niet? Wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen! Permanente make up voor wenkbrauwen is dé oplossing. Beauty By Yalda is één van de schoonheidssalons in Valkenswaard dat microblading en Ombre wenkbrauwen aanbiedt. Dus laat gauw je wenkbrauwen bij ons doen. Wij streven naar een prachtig en natuurlijk uitstraling. Schoonheid staat bij ons centraal!

Wat is microblading?

In de beautybranche is ‘microblading’ geen onbekende term meer. Het is een nieuwe techniek om permanente make up aan te brengen voor bijvoorbeeld je wenkbrauwen. Nu vraag je je af, hoe werkt microblading? Wanneer je het woord letterlijk vertaald krijg je ‘kleine sneetjes’.

De professional gebruikt een speciale pen dat een flinterdun mesje bevat. Hierdoor is het mogelijk om fijne hairstrokes te ’krassen’ in de bovenlaag van de huid. Het vlijmscherp mesje glijdt als het ware in de opperhuid mee met de haargroeirichting van je wenkbrauwen. De hairstrokes worden getekend tussen de bestaande wenkbrauw haartjes. Dit zorgt ervoor dat je een natuurlijke look krijgt. De getekende wenkbrauw haartjes zijn hierdoor bijna niet te onderscheiden van echte!

Vervolgens wordt de juiste kleurpigment aangebracht in de hairstrokes. Op deze manier neemt je huid de kleurpigment beter op. De opname van de kleurpigment is afhankelijk van je huidtype.

Intakegesprek semi-permanente wenkbrauwen

Je wordt hartelijk ontvangen door onze wenkbrauwstylist in onze beautysalon in Valkenswaard.

Er volgt een intakegesprek waarin jouw eisen en wensen voor de perfecte wenkbrauwen uitvoerig besproken worden. Neem foto’s mee van wenkbrauwen die jij mooi vindt. Hierdoor krijgen we een beeldvorming van hoe je het graag als eindresultaat wilt zien. Naar aanleiding van je gezichtsvorm en voorbeeldfoto’s wordt de vorm, dikte en kleur van je wenkbrauwen bepaald. Vervolgens tekent de wenkbrauwstylist de ideale vorm van je wenkbrauwen. Dit wordt middels een speciale tool, meettechniek en app getekend. Wanneer je tevreden bent met de wenkbrauw vorm, dan kan de professional starten met de behandeling.

Het genezingsproces van de wenkbrauwen

Na de behandeling ontvang je van de specialist informatie over de nazorg. Het genezingsproces duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Vermijd in de eerste  twee weken de zonnebank, sauna en zout water of chloorwater.

Locatie

Beauty By Yalda
Van kinsbergenstraat 14
6826JC Arnhem
info@beautybyyalda.nl

Volg ons