Wenkbrauwen Epileren

Epileren

  • Epileren hele gezicht met draad€20,00
  • Epileren & Verven€15,00
  • Epileren wenkbrauw€10,50

Wenkbrauwen Epileren Valkenswaard

De ogen en de wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Ga voor de perfecte wenkbrauwen en wimpers. Het (laten) verven en epileren van uw wenkbrauwen en wimpers zorgt voor een mooie vrouwelijke uitstraling. Geef uw wenkbrauwen en ogen de juiste behandeling, voor een natuurlijk mooie vorm en kleur. Voor wenkbrauwen epileren Valkenswaard bent u bij Beauty By Yalda aan het jusite adres.

Tijdens elke gezichtsbehandeling van 90 minuten wordt (indien gewenst) standaard geëpileerd. Natuurlijk kunt u ook zonder een gezichtsbehandeling een afspraak maken om alleen uw wenkbrauwen te laten epileren of verven.

Het juiste model

Laat uw wenkbrauwen epileren, om zo de juiste verhoudingen en model te krijgen. Ook de kleinste haartjes worden weggehaald. Er ontstaat een opener blik en een verzorgde uitstraling.

Het epileren en modelleren van de wenkbrauwen wordt gedaan met een pincet en/of hars.

De eerste keren kan het epileren pijnlijk zijn, maar u zult er snel aan wennen. Wanneer u regelmatig epileert zal deze behandeling zo goed als pijnloos zijn.

Na het epileren hebben uw wenkbrauwen weer een symmetrische, natuurlijke vorm. Met epileren blijven de haartjes drie tot vijf weken weg. De haartjes die hierna terug komen zijn dunner en dus de volgende keer nog makkelijker te verwijderen. kortom, wenkbrauwen epileren Valkenswaard? Kom dan naar Beauty By Yalda.

Locatie

Beauty By Yalda
Van kinsbergenstraat 14
6826JC Arnhem
info@beautybyyalda.nl

Volg ons