Vorm van de wenkbrauw bepalen

De perfecte wenkbrauwvorm bepalen voor jouw gezicht, hoe pak je dit nu het beste aan? Goed gevormde wenkbrauwen kunnen je gezicht nameljk mooi framen. En bij ieder gezicht past weer een andere soort wenkbrauwvorm. Wij leggen het je in dit artikel uit hoe de vorm van de wenkbrauw bepalen. Lees snel verder!

Welke wenkbrauwvorm past nu het beste bij jouw gezicht?

Onderstaand vind je de gezichtsvormen en welke wenkbrauwvormen wij je aanraden.

Een iets ronder hoofd

Heb jij eerder een iets ronder dan langwerpig hoofd? Dan passen wenkbrauwen met iets een knikje (dus die iets omhoog gaan) perfect bij jouw gezicht. Onze tip is om echt te zorgen voor een zachte hoek in je wenkbrauwen zoals je hieronder op de foto kunt zien. Deze wenkbrauwen hebben wij overigens gezet met de Long Time Liner: een apparaat waar wij mee werken om permanente make-up mee te zetten en waar je echt super strakke lijnen mee krijgt.

Wist je trouwens dat een behandeling met de Long Time Liner geheel pijnloos is? Er is ook geen verdoving nodig, je krijgt geen korsten of vlekken na de behandeling en de permanente make-up blijft vaak lang zitten.

Een langwerpig hoofd

Heb jij eerder een langwerpig dan rond hoofd? Maak dan je wenkbrauwen wat rechter. Op die manier lijkt je gezicht ook minder lang.

Een puntige kin

Heb je een puntige kin en een beetje een hoofd in de vorm van een hart? Kies dan voor een ronde wenkbrauw. Zie ook de foto hieronder.

Dus hoe ronder jouw hoofd is, hoe meer vorm jouw wenkbrauwen nodig hebben. Hoe langer/slanker jouw hoofd is, hoe rechter je de wenkbrauwen kunt maken.

Tips om je wenkbrauwen in model te brengen

Nu je weet welke vorm het beste bij jouw gezicht past, is het ook belangrijk om met regelmaat je wenkbrauwen mooi bij te houden. Maar eerst moeten we er natuurlijk voor zorgen dat je jouw wenkbrauwen in de juiste vorm maakt.

Als je bij ons permanente make-up zet, dan nemen wij dit helemaal uit handen voor je. Je hebt hoeft dan ook nooit meer in de ochtend jouw wenkbrauwen bij te tekenen. Scheelt je een hoop tijd/werk! 😉

Vorm wenkbrauwen bepalen

Maar wil je jouw wenkbrauwen wel iedere dag zelf bijwerken, dan is het belangrijk om goed te kijken naar waar je dan wel/niet moet plukken om de vormen te maken en te behouden. Hiervoor raden wij je aan om onderstaande stappen te doorlopen.

Stap 1:
Borstel je wenkbrauwen eerst met een wenkbrauwborsteltje.

Stap 2:
Haal de wenkbrauwen die ver buiten je wenkbrauwen groeien weg.

Stap 3:
De vorm bepalen
– Leg een make-up kwastje langs je neus recht omhoog. Tot hier moet je er straks voor zorgen dat jij jouw wenkbrauw laat staan + bijtekent.
– Leg je make-up kwastje vervolgens vanaf je neus over je pupil naar de boog van je wenkbrauw. Dit is het hoogste punt die jouw wenkbrauw mag bereiken. Bij een rond gezicht zal de wenkbrauw dus iets hoger mogen eindigen en bij een langwerpig gezicht mag de knik iets minder hoog zijn.
– Leg je make-up kwastje langs de neus naar de buitenkant van het oog. Op die manier zie je hoe lang de wenkbrauw hoort te zijn om te zorgen voor een mooi resultaat.

Stap 4:
Nu je dit allemaal weet kun je jouw wenkbrauwen gaan epileren en bijtekenen.

Mocht je er nou geen zin in hebben om iedere ochtend je wenkbrauwen te moeten bijtekenen of kost het je gewoon erg veel tijd om elke dag te zorgen voor perfecte wenkbrauwen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Je kunt bij ons kiezen voor de volgende permanente make-up wenkbrauwen: HairstrokeMicrobladingOmbre of Shadow voor €480,- incl. de nabehandeling (binnen 2 mnd).

Kortom, vorm van de wenkbrauw bepalen? De permanente make-up wenkbrauwen blijven (met goede nazorg) ongeveer één jaar mooi. Er zijn zelfs klanten die pas na twee jaar terugkomen voor een opfrisbehandeling.

About Author

Locatie

Beauty By Yalda
Van kinsbergenstraat 14
6826JC Arnhem
info@beautybyyalda.nl

Volg ons