Kapper Eindhoven

Beauty by Yalda heeft haar locatie in het centrum van Valkenswaard. Dit is op een steenworp afstand van Eindhoven. Ben je woonachtig in die omgeving, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Dus zoek je een kapper Eindhoven? Kom dan naar Beauty By Yalda. Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Deze worden dan zo snel mogelijk beantwoord. Ook klanten uit de omgeving Eindhoven willen wij zoveel mogelijk optimaal verzorgen. Met meer dan 10 jaar ervaring hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Vakmanschap

De laatste jaren hebben we veel zien veranderen in het kappersvak. Dit zit hem voornamelijk in de stijlen en technieken. Wij zijn altijd up-to-date van de laatste haartrends. Dit komt doordat wij ons altijd laten bijscholen. Bij ons kun je met voor elke haarstijl terecht. Niets is teveel of ingewikkeld. Deze veelzijdigheid is tevens ons kracht en kwaliteit. Zoek je een kapper Eindhoven? Kom dan naar Beauty By Yalda te Valkenswaard.

Kapper Eindhoven

Jouw ideale kapper Eindhoven

Het ambacht en vakmanschap dat ik aan onze klanten wil meegeven komt tot uiting in een uitgebreid aantal technieken. Technieken die de meeste kappers en kapsters niet meer kennen en beheersen, maar wel de traditionele basis vormen van ons mooie kappersvak. Kom je uit één van de vele stadsdelen in Eindhoven? Wijken en buurten, zoals: Binnenstad / Centrum, Gestel, Oost, Strijp, Stratum, Tongelre, Woensel (Zuid en Noord), West? Rij dan eens een stukje door naar het gemoedelijke Valkenswaard, voor een prettige knipbeurt bij Beauty By Yalda.

Trots

Ben je opzoek naar de nummer 1 kapperszaak in de omgeving Eindhoven en Valkenswaard? Kom dan naar Beauty By Yalda. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij veel mensen uit Eindhoven en omgeving tot onze klantenkring mogen rekenen. Ondanks dat, zullen onze prijzen altijd zeer voordelig blijven. Wij willen voor iedereen toegankelijk zijn. Laat je verrassen in onze mooie beauty salon. Je bent altijd welkom.

About Author

Tim

Locatie

Beauty By Yalda
Van kinsbergenstraat 14
6826JC Arnhem
info@beautybyyalda.nl

Volg ons